×
Spanja, 25 shtator 2012
Ndërtesa e parlamentit në Madrid u rrethua plotësisht nga barriera metalike dhe nga policia gjatë përgatitjes së aksionit protestë të quajtur Occupy Congress.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
28
29
30