×
Spanja, Qershor 2012
Autoriteti i kontrollit dhe disiplinës së UEFA-s gjobiti Federatat e futbollit të Spanjës dhe Rusisë me 20.000 euro dhe 30.000 euro respektivisht për sjellje të pahijshme të tifozëve të tyre.
Ekipet kombëtare të Spanjës dhe Italisë zunë përkatësisht vendin e parë dhe të dytë në Grupin “C” dhe arritën të dalin në gjysmëfinale të Kampionatit Evropian të Futbollit.
Agjencia ndërkombëtare Moody’s ka ulur vlerësimin sovran me kreditë të Spanjës menjeherë me tre shkallë, nga A3 në Baa3.
Avioni zvicerian “Solar Impulse” që punon me energji diellore, realizoi në mënyrë të suksesshme fluturimin e parë ndërkontinental.
Në Spanjë protesta e minatorëve u kthye në përleshje me policinë. Më shumë se 100000 demonstrues u mblodhën sot përballë ndërtesës së Ministrisë së Industrisë në Madrid.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2012
2
3
4
5
7
8
9
10
11
12
13
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
30