×
ndihmë financiare, 2012
Autoritetet franceze morrën vendimin t’i japin një ndihmë financiare me vlerë prej 1.2 milionë eurosh Koalicionit Kombëtar të Forcave Revolucionare dhe Opozitare Siriane (KKFROS), thuhet sot në një deklaratë për shtyp të Ministrisë së Jashtme franceze.
Ministria e Punëve të Brendshme e Gjermanisë i ka dhënë ndihmë financiare policisë bjelloruse, shkruan gazeta "Bild". Në vitet 2009-2010 në kurriz të Policisë Federale Gjermane u dhanë kompjutera dhe video pajisje për policinë bjelloruse.
Sllovenia mund të bëhet vendi i gjashtë i eurozonës, të cilës do t’i duhet ndihmën e jashtme financiare për shkak të vështirësive në sektorin bankar.
Për herë të parë në 10 vjetët e fundit ekonomitë
Europa, ndihmë financiare, vendet e varfëra
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31