×
opozita, 24 qershor 2013
"Pikësynimet e deklaruara në Doha dhe të zbatuara tashmë në praktikë lidhur
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
3
4
6
8
9
10
15
16
19
22
23
26
28
29
30