×
opozita, 30 maj 2013
Koalicioni Kombëtar i opozitës dhe forcave revolucionare të Sirisë nuk do të marrë pjesë në konferencën e paqes “Gjeneva-2".
Kreu i Ministrisë së Punëve të Jashtme të Turqisë, Ahmet Davutoglu, mori
Udhëheqja e Venezuelës reagoi në mënyrë tejet negative ndaj faktit t
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
1
2
4
5
8
9
10
11
12
13
16
18
19
21
22
24
25
26
27
28
29