×
opozita, 6 maj 2013
Komisioni special i OKB-së për hetimin e shkeljeve të të drejtave të njeriut në Siri zotëron të dhëna mbi përdorimin e armës kimike nga rebelët sirianë - gazit sarin që vepron në sistemin nervor dhe shkakton paralizim.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
1
2
4
5
8
9
10
11
12
13
16
18
19
21
22
24
25
26
27
28
29