×
opozita, 24 prill 2013
Asambleja Kombëtare e Venezuelës do të iniciojë një hetim ndaj Liderit t
Qytetarë të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Francës dhe Turqisë
Rreth 500 qytetarë evropianë po luftojnë kundër trupave qeveritare në anën
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2013
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2013
1
2
3
6
7
9
13
14
18
20
21
23
25
26
27
28
29
30