×
opozita, 8 shkurt 2013
Ministri amerikan i Mbrojtjes Leon Panetta dhe Kryetari i Komitetit të Bashkuar të Shefave të Shtabeve
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Shkurt 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2013
1
2
3
9
10
13
15
16
17
18
19
21
22
23
24
27