×
opozita, 2 janar 2013
Një përfaqësues i Ushtrisë së Lirë rebele të Sirisë deklaroi se opozita zotëron të gjitha komponentet e nevojshme për prodhimin e armëve kimike, njofton gazeta "Today’s Zaman", duke iu referuar informacioneve të Agjencisë turke "Anatolia".
Opozitarët e armatosur sirianë hapën zjarr me armë automatike dhe mortaja mbi helikopterët e dislokuar në aeroportin ushtarak në veri të vendit, konfirmon Këshilli Mbikëqyrës për të Drejtat e Njeriut i opozitës siriane.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
3
4
5
6
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
26
27
30