×
opozita, 12 nëntor 2012
Britania e Madhe, ka shumë mundësi, të ndërmarrë një ndërhyrje të kufizuar në Siri.
Departamenti Amerikan i Shtetit të dielën në mbrëmje deklaroi mbi mbështetjen e koalicionit të ri të opozitës së Sirisë të formuar pas bisedimeve në Katar.
"Ushtria e Lirë Siriane", e cila bashkon në radhët e veta shumicën e
Opozitarët sirianë, të cilët u mblodhën për bisedime në Katar dhe vendosën të formojnë një koalicion, zgjodhën si lider të vetin klerikun islamik Moaz al-Khatib.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
3
4
10
11
17
18
21
24
25
28
30