×
opozita, 25 maj 2012
Lidhja e votuesve ka ndërmend të zhvillojë ditën e dielë më
Rusia është e shqetësuar se Britani e Madhe dhe një sërë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2012
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2012
3
5
6
12
13
14
17
18
19
20
21
22
26
27
28
29
31