×
opozita, 22 mars 2012
Gazeta zyrtare kubane akuzoi disidentët dhe autoritetet amerikane për tentativën e sabotimit të qëllimshëm të vizitës së Papës së Romës në ishull, që pritet të mbahet javën e ardhshme.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
3
4
8
9
10
11
13
14
15
17
18
21
23
24
25
26
27
29
31