×
opozita, 12 mars 2012
SHBA-të dhe aleatët e tyre po shqyrtojnë variantet e ndërhyrjes ushtarake në konfliktin në Siri. Këtë e bënë të ditur mediat amerikane, duke iu referuar njëherazi disa burimeve anonime.
Në Rusi u zhvilluan zgjedhjet për President. Rezultatet u përmbyllën, zgjedhjet u pranuan të ligjshme. Vladimir Putin, i cili mori 63,6% të votave, u zgjodh në postin e Kryetarit të Shtetit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
3
4
8
9
10
11
13
14
15
17
18
21
23
24
25
26
27
29
31