×
opozita, 9 shkurt 2012
Në qytetin sirian Homs po zhvillohen beteja në ashpra në rrugë mes reparteve speciale qeveritare
SHBA dhe aleatët e tyre po shqyrtojnë mundësinë e dhënies s
Rusia ka konfirmuar qëndrimin e saj ndaj ndërhyrjes së huaj ushtarake në punët e brendshme të Sirisë: kriza në këtë vend duhet të zgjidhet vetëm nëpërmjet dialogut ndërsirian dhe zhvillimit të reformave demokratike.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Shkurt 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2012
1
5
11
12
14
16
18
19
21
23
24
25
26