×
opozita, 8 shkurt 2012
Komuniteti ndërkombëtar nuk duhet të paraprijë rezultatet e dialogut ndërsirian. Nj
Sot politikanët kryesorë në Perëndim dhe në vendet arabe komentojnë aktivisht bisedimet e zhvilluara mbrëmë të Ministrit të Jashtëm rus Sergei Lavrov me Bashar Al-Assad.
SHBA nuk e kanë hequr nga rendi i ditës çështjen e dhënies së ndihmës ushtarake grupimeve të opozitës siriane.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Shkurt 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2012
1
5
11
12
14
16
18
19
21
23
24
25
26