×
opozita, 27 dhjetor 2011
Kryeministri Vladimir Putin nuk ia ka aspak frikën zgjedhjeve të ardhshme presidenciale në Rusi dhe
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Dhjetor 2011
Kalendari i ngjarjeve
Dhjetor 2011
1
2
3
4
5
9
10
11
12
15
17
18
19
20
21
22
24
25
26
29
30
31