×
opozita, Korrik 2011
Në Benghazi u vra komandanti i trupave kryengritëse libiane Abdel Fattah Younes. Ai dhe 2 ndihm
Udhëheqësi i Libisë Muammar Gaddafi duhet të japë dorëheqjen nga pushteti, por gjatë kësaj nuk është i detyruar të largohet medoemos nga vendi.
Në zgjidhjen e problemit libian duhet të marrin pjesë të gjitha forcat politike të vendit dhe jo vetëm opozita në Benghazi.
“Të gjithë ata, për të cilët i digjet kaq fort shpirti Perëndimit, unë jam gati që nesër ti hip në tren, ndërsa po të duhet më shpejt bile edhe në aeroplan, dhe t’i dërgoj atje.
Në gjykatat bjelloruse u paraqitën për shqyrtim çështjet administrative të ngritura
Ditën e Pavarësisë së vet Bjellorusia po e pret me trazira sociale. M
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Korrik 2011
Kalendari i ngjarjeve
Korrik 2011
2
3
5
6
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
27
28
30
31