×
paralajmërim

Kancelarja gjermane Angela Merkel në një mënyrë të ashpër dhe krejtësisht të qartë paralajmëroi Shtetet e Bashkuara që të përmbahen nga aktivitetet e mëtejshme të spiunimit (spyware) të shërbimeve të fshehta amerikane, që kontrollojnë të dhënat personale të qytetarëve.

Drejtoria Kombëtare Meteorologjike e Japonisë shpalli sot paralajmërimin për stuhinë në prefekturën ishullore jugore të Okinawa-s për shkak të afrimit të tajfunit "Trami".

Kryeministri britanik David Cameron, menjëherë pas Presidentit amerikan Barack Obama, doli me një paralajmërim të rreptë në adresë të autoriteteve siriane.
Kryetari veprues i OSBE-së, Ministri i Jashtëm i Lituanisë Audronius Ažubalis i bëri thirrje sot qeverisë së Shqipërisë dhe opozitës për rinisjen e dialogut politik dhe vazhdimin e zbatimit të reformave.
Piloti i avionit të Etiopisë Boing 737-800 që pësoi dje katastrofë nuk p
Në Rusi vitin e kaluar Mjeteve të Informimit Masiv (MIM) iu bënë më
Rusia nuk vëren kurrëfarë gatishmërie nga ana e furnizuesve amerikanë t
Në Sahalin (Lindje e Largët e Rusisë) pas një ndërprerje të plotë 4 ditore u rivendos qarkullimi hekurudhor, i cili u pezullua për shkak të rrëshqitjes së orteqeve të dëborës më 31 dhjetor.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2018
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31