×
Sahalini, 2011
Trupat pa jetë të 13 personave u gjetën gjatë operacioneve të kë
Të hënën gati gjysma e ishullit Sahalin mbeti pa energji elektrike për shkak të avarisë që ndodhi në “Sahalin” - centralin elektrik më të fuqishëm rajonal të ishullit.
Në ishullin Sahalin (Lindja e Largët e Rusisë) shumë qytete dhe fshatra kanë mbetur pa energji elektrike për shkak të një cikloni të fuqishëm që përfshiu këtë rajon.
Lundrimi i tragetëve sipas itinerarit ishulli rus Sakhalin në Lindjen e Largët të
Në ishullin e Sahalinit është anuluar regjimi i rreptë i kontrollit për rrezatimin
Në gadishullin Sahalin (Lindje e Largët e Rusisë) në sezonin veror të peshkimit do të vendosen masa suplementare sigurie nga rrezatimi.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31