×
cikloni, Tetor 2013

Gjatë ditës të martën më 29 tetor Shën Petersburgu mund të përmbytet. 

Në Oqeanin Indian është formuar një ciklon tropikal shumë i fuqishëm dhe potencialisht destruktiv që po kërcënon shtetin indian të Orissa, popullsia e të cilit i tejkalon 40 milionë banorët.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
29
30
31