×
cikloni, Qershor 2013
Drejtoria Kombëtare Meteorologjike e Japonisë shpalli sot paralajmërimin e stuhisë në lidhje me afrimin e tajfunit "Lipi" në pjesën jugore të ishullit Kyushu dhe prefekturës ishullore Okinawa.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30