×
Kili, Janar 2013
Një tërmet me magnitudë prej 6.7 ballë ra në pjesën qendrore të Kilit, njofton Shërbimi Gjeologjik i SHBA-ve. Ende nuk ka asnjë njoftim në lidhje me viktima apo shkatërrime të rënda.
Kompania ajrore "Air India", pas transportuesve ajrorë në Japoni dhe SHBA, morri sot vendimin për
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30