×
Argjentina, Tetor 2013

Në Argjentinë përfunduan zgjedhjet parlamentare, në bazë të të cilave do të rinovohet përbërja e gjysmës së Dhomës së Ulët të parlamentit dhe një e treta e Dhomës së Lartë.

Qindra mijëra besimtarë nga Argjentina morën pjesë në një pelegrinazh në një nga tempujt më të nderuar të vendit - në bazilikën e Nënës së Perëndisë "Basilica de Nuestra Senora" në qytetin Lujan, 60 km larg nga Buenos Aires.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2013
1
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
29
30
31