×
autorally Dakar, 2011
Dy ditë para finishimit në Buenos-Aires makinat ruse të markës “KAMAZ” vazhdojn
“KAMAZ-ët” rusë kryesojnë me vendosmëri në rally “Dakar-2011” pas etapës së 8 të këtyre garave automobilistike.
Fituesi 6-herësh i rally-t më prestigjoz në botë “Dakar”, rusi Vladimir Ç
Ekuipazhi rus i Firdaus Kabirov-it me kamionin “Kamaz” kryesoi garën automobilistike “Dakar-2011” duke
Vladimir Çagin me makinën e markës “KAMAZ” kryesoi të dielën rally-in “Dakar-2011”, që u zhvillua në Argjentinë dhe Kili. Rezultati i tij ishte 2 orë 44 minuta dhe 22 sekonda.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31