×
autorally Dakar
Dy ditë para finishimit në Buenos-Aires makinat ruse të markës “KAMAZ” vazhdojn
“KAMAZ-ët” rusë kryesojnë me vendosmëri në rally “Dakar-2011” pas etapës së 8 të këtyre garave automobilistike.
Fituesi 6-herësh i rally-t më prestigjoz në botë “Dakar”, rusi Vladimir Ç
Ekuipazhi rus i Firdaus Kabirov-it me kamionin “Kamaz” kryesoi garën automobilistike “Dakar-2011” duke
Vladimir Çagin me makinën e markës “KAMAZ” kryesoi të dielën rally-in “Dakar-2011”, që u zhvillua në Argjentinë dhe Kili. Rezultati i tij ishte 2 orë 44 minuta dhe 22 sekonda.
Ekipi rus “KAMAZ-Master” do të marrë pjesë në autorally-in “Dakar-2011” me
Rally "Dakar-2010" me pjesëmarrjen e kamionave, motoçikletave, automobilave të lehtë dhe kuadroçikleve përfundoi.
Dimitri Medvediev uroi ekipin përfaqësues rus të automobilistëve "KAMAZ-master" dhe ekuipazhin e Vladimir Çaginit me rastin e fitores në supermaratonën ndërkombëtare "Dakar-2010".
"KAMAZ-ët" rusë arritën rezultate fantastike duke korrur fitore për të 9-ën herë me radhë në rally-n "Dakar-2010".
Ekuipazhi rus i Vladimir Çaginit me automjetin e markës "KAMAZ", i cili kryeson në rally-n "Dakar-2010", u bë i paarritshëm për rivalët e tij.
Ekuipazhet ruse të "KAMAZ-Master" vazhdojnë ruajnë pozita prej liderësh në rally-in ndërkombëtar "Dakar-2010". Në etapën e 11-të i pari doli ekuipazhi i Firdaus Kabirovit. Ekuipazhi tjetër rus që kryesohet nga Vladimir Çagin doli i dyti.
Ekipi përfaqësues rus i "KAMAZ-Master" fitoi në etapën e 10-të të radhës rally-n ndërkombëtar "Dakar-2010".
Ekipi përfaqësues rus i "KAMAZ-Master" po vazhdon të ruajë pozitën prej lideri në rally-n "Dakar-2010".
Tre ekuipazhet e ekipit përfaqësues rus "KAMAZ-Master" përsëri u renditën ndër më të mirët në etapën e tetë të rally-t "Dakar-2010".
Tre ekuipazhet e ekipit përfaqësues rus "KAMAZ-Master" përsëri u renditën ndër më të mirët në etapën e tetë të rally-t "Dakar-2010".
Pjesëmarrësit rusë të garës automobilistike po vazhdojnë të ruajnë pozita prej liderësh në rally-n "Dakar-2010", i cili po zhvillohet në territoret e Argjentinës dhe Kilit.
Ekipi rus "KAMAZ-Master" i forcoi pozitat e veta prej lideri në rally-n "Dakar-2010", i cili po zhvillohet në territoret e Argjentinës dhe Kilit.
Ekuipazhi rus i Vladimir Çaginit me automjetin "KAMAZ" vazhdon të ruajë pozitën kryesuese edhe pas etapës së tretë të rally-it "Dakar-2010".
Rivalet kryesore të skuadrës përfaqësuese ruse "Kamaz-Master", e cila tani për tani kryeson në maratonën automobilistike "Dakar-2010", po heqin dorë nga vazhdimi i raleight ndërkombëtar.
"Kamazët" rusë vazhdojnë të ruajnë vendin e parë pas etapës së dytë të raleight "Dakar-2010". Lider i maratonës automobilistike është tani për tani rusi Vladimir Çagin.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2018
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31