×
Britania e Madhe, 22 maj 2013
Dhoma e Komunave e Parlamentit britanik votoi në favor të legalizimit të martesave mes të njëjtit seks në Angli dhe Uells.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
1
2
3
4
5
6
11
12
14
15
16
18
19
25
26
31