×
Britania e Madhe, 23 nëntor 2012
Shirat me rrebesh dhe erërat e forta shkaktuan përmbytje në Britaninë e Madhe, një person humbi jetën. Kjo është njoftuar nga mediat lokale. Të enjten shërbimet e shpëtimit të Mbretërisë së Bashkuar evakuuan rreth 100 persona.
Sberbank (Banka e Kursimeve) e Rusisë në sfondin e krizës në zonën
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
1
3
4
9
10
11
14
15
16
17
18
19
21
22
24
25
26
29