×
Britania e Madhe, 14 qershor 2012
Britania e Madhe do të deportojë themeluesin e website WikiLeaks Julian Assange në Suedi. Sipas mediave
Me rastin e fillimit të punës së radiostacionit "Zëri i Rusisë" në Londër dhe prezantimit, të mbajtur 12 qershor në Ambasadën Ruse, Presidenti i Radiokompanisë Andrei Bistritckij vuri në dukje si vijon:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
15
16
17
18
19
21
23
24
25
26
27
28
29
30