×
Britania e Madhe, 10 maj 2012
Greva e punonjësve të sektorit shtetëror të ekonomisë do të zhvillohet ditën e enjte në Britaninë e Madhe. Grevistët protestojnë kundër planeve të qeverisë për ngrirjen e pagave dhe rishikimin e pensioneve, njofton BBC.
Kalorësit e Regjimentit Presidencial dhe "Shkollës së Kalërimit të Kremlinit" do
Gjykata Evropiane e të Drejtave të Njeriut në Strasburg refuzoi t’i ndalojë qeveris
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2012
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
12
13
14
15
16
19
20
22
23
24
26
27
28
29