×
Britania e Madhe, Gusht 2011
Qeveria e Venezuelës kërkoi kthimin në vend të 99 ton ar që
“Alfa-Bank” i refuzuan regjistrimin e markës në Mbretërinë e Bashkuar për shkak të ekzistencës së markës tashmë të patentuar Alpha, e cila është në pronësi të një banke greke.
Britania e Madhe, Alfa Bank
Duke dalë me një fjalim në Qendrën e rinisë në Oksford, teksti
Historia e Mark Duggan u bë test për verifikimin e qëndrueshmërisë, fortësisë jo vetëm të politikanëve britanikë, ruajtësve të rendit dhe gjithë sistemit shtetëror.
Në lidhje me trazirat masive që kanë përfshirë vendin parlamentarët britanikë do të mblidhen sot në një takim urgjent.
Autoritetet e Britanisë së Madhe po arrijnë gradualisht të rivendosin rendin në Londër dhe në qytete të tjera të mëdha të vendit.
Qendër e re e trazirave të rrugëve që kanë përfshirë aktualisht Britaninë e Madhe natën e kaluar u bë Manchester. Kjo ndodhi pas nisjes për në kryeqytetin britanik të oficerëve nga 30 departamentet e policisë rajonale.
London, Birmingham, Liverpool, Bristol - qytetet më të mëdha të Anglisë - janë shndërruar në zona trazirash e përleshjesh.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2011
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
12
13
14
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31