×
Turqia, 5 gusht 2013

Ish-Shefi i Shtabit të Përgjithshëm të Ushtrisë së Turqisë, Ilker Basbug, dhe disa eprorë të lartë të shquar ushtarakë u dënuan me burgim të përjetshëm.

Gjykata në Turqi ditën e hënë pritet të shpallë aktgjykimin për çështjen (rastin) e komplotimit me qëllim grushtin e shtetit ndaj qeverisë.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2013
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2013
1
3
4
8
10
11
13
14
15
16
17
18
19
23
24
25
27
28
30
31