×
Turqia, 7 qershor 2013
Pavarësisht nga ndjesa e kërkuar publikisht prej Zëvendëskryeministrit turk, Bulent Arinç (Bylent Arënç), në lidhje me përdorimin e tepruar të forcës nga policia për shpërndarjen e demonstratave paqësore, gjendja në qendër të Stambollit vazhdon të mbetet ende e tensionuar. Në komunitetin ekspert filloi të flitet për një ndërhyrje të mundshme të forcave të armatosura në situatën e krijuar.
Të premten Komisioneri Evropian për Zgjerimin dhe Politikën Evropiane të Fqinjësis
Kryeministri turk, Recep Tayyip Erdogan, i cili u kthye urgjentisht nga udhëtimi i ndërmarrë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
8
9
15
16
20
22
23
28
29
30