×
Turqia, 6 qershor 2013
Një oficer i policisë turke gjeti vdekjen në jug të Turqisë gjatë protestave antiqeveritare. Ai u bë viktima e katërt e trazirave që nga fundi i javës së kaluar.
Demonstratat fillimisht modeste, përkatësisht shkallës së përhapjes së vet, të banorëve të Stambollit kundër prerjes së pemëve të mrekullueshme të Parkut “Gezi” përshkallëzuan tani në protesta masive në të gjithë Turqinë me kërkesën për dorëheqjen e qeverisë dhe kreut të saj.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
8
9
15
16
20
22
23
28
29
30