×
Turqia, 5 qershor 2013
Qeveria e Erdoganit ka humbur mundësinë për të zgjidhur konfliktet e brendshme politike në mënyrë paqësore. Vendi është i kërcënuar seriozisht nga përshkallëzimi i konfliktit me ardhjen në pushtet të "Vëllezërisë Myslimane" në versionin turk. Konflikti mes islamistëve dhe përkrahësve të Kemalizmit, thëngjijtë e të cilit janë djegur mbyturazi për një kohë të gjatë, mori, më në fund, shkëndijën e nevojshme.
Delegacioni i opozitës turke mbërriti nga Stambolli në Ankara dhe filloi negociatat e drejtp
Në qytetin turk të Izmirit janë arrestuar 16 blogerë të akuzuar për përhapje të informacionit subversiv në Internet.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2013
1
2
8
9
15
16
20
22
23
28
29
30