×
Turqia, 12 prill 2013
Në Turqi u arrestuan 2 çeçenë, 2 azerbajxhanas dhe 8 qytetarë turq. Atyre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2013
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2013
2
3
5
6
7
9
10
11
13
14
16
19
20
21
24
25
26
27
28
29
30