×
Turqia, Mars 2013
Lideri i separatistëve kurdë Abdullah Oçalan, i cili po vuan dënimin me
Stërvitjet e përbashkëta të forcave ajrore turke dhe pakistaneze "Indus Viper-2013" filluan dje në Pakistan. Ato do të zgjasin deri më 18 mars, njofton faqja e Internetit të Shtabit të Përgjithshëm të ushtrisë turke.
Turqia dhe Greqia kanë shprehur përkushtimin serioz për të luftuar së bashku kundër terrorizmit, deklaruan kryeministrat e të dy vendeve në një konferencë shtypi pas përfundimit të bisedimeve.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
1
2
3
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31