×
Turqia, Mars 2012
Radiostacioni “Zëri i Rusisë” mori çmimin e Bashkimit të Gazetarëve të Turqisë për programin më të mirë informativ. Për të mirënjohurën “Posta e mbrëmjes me Atila Giunjer”. Ky është njëri prej transmetimeve të shumta të “Zërit të Rusisë”, të cilat për 24 orë rresht emetohen në Turqi në valët FM në gjuhën turke.
Radiokompania (Radio Broadcasting Company) “Zëri i Rusisë” u nderua me çmimin vjetor të Lidhjes së Gazetarëve të Turqisë. Çmimi iu dha asaj për programin më të mirë informativ - “Posta e mbrëmjes me Attila Guner&rdquo
Të hënën në Ankara pranë godinës së Kancelarisë të Kryeministrit turk Rexhep Tajip Erdoğan ushtoi një shpërthim. Sipas të dhënave paraprake u plagos një person.
Të paktën 3 policë u plagosën sot gjatë një shpërthimi që ndodhi në zyrat e Partisë për Drejtësi dhe Zhvillim aktualisht në pushtet në Turqi.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
2
3
4
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
27
28
29
30
31