×
Turqia, 16 mars 2011
Presidenti i Federatës Ruse deklaroi, se projekti i elektrostacionit të ri atomik në Akkuyu, të cilin Rusia ka ndërmend ta ndërtojë në Turqi, nuk ka nevojë për përsosjen e sistemeve të sigurisë pas katastrofës në Japoni.
Në negociatat e zhvilluara në Kremlin nuk u arrit të sigurohet pëlqimi nga ana
Presidenti i Federatës Ruse është i sigurt, se energjia atomike mund të jetë e parrezikshme, në qoftë se do të zgjidhet mirë vendndodhja e elektrostacioneve atomikë, projekti i tyre dhe operatori.
Presidenti i Federatës Ruse Dimitri Medvediev dhe Kryeministri i Turqisë RecepTayyip Erdogan filluan negociatat në Kremlin.
Dimitri Medvediev dhe Vladimir Putin do të zhvillojnë negociata me Kreun e Turqisë Resep Tayyip Erdogan.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2011
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31