×
familja, Tetor 2013

Bashkëpunëtorët e organeve të zbatimit të ligjit të Bullgarisë përcaktuan identitetin e nënës biologjike të vogëlushes Maria, të marrë prej kampit cigan në Greqi nga autoritetet e vendit.

Dimitri Sokollov, burri me të cilin bashkëjetonte Naida Asijallova, që hodhi në erë autobusin urban në Vollgograd, është përfshirë në listën federale të personave të kërkuar nga drejtësia. Sipas mendimit të hetuesve, pikërisht ai është përgjegjës për përgatitjen e sulmit terrorist dhe pajisjen e femrës me mekanizmin e vetëshpërthimit.

Redaksia e "Zërit të Rusisë" mori një letër nga e veja e Muammar Gaddafit, Znj. Safia Farkash. Në redaksinë e Radiokompanisë letrën e dorëzoi motra e saj - Znj. Fatima Farkash.

Lon Snowden, i cili mbërriti dje nga SHBA-ja në Moskë, u takua me të birin - Edwardin, njoftoi një burim i njohur me situatën.

Lon Snowden, babai i ish-agjentit të CIA-s Edward Snowden, i cili mbërriti sot në Moskë për t’u takuar me të birin, falenderoi qytetarët rusë dhe personalisht Presidentin e Rusisë, Vladimir Putin, për ndihmën që i kanë ofruar Edward Snowden.

Korrespondenti i "Zërit të Rusisë" arriti të komunikonte me babain e ish-agjentit të zbulimit amerikan Edward Snowden.

Edward Snowden nuk mund të quhet tradhtar, ai është një demaskues (maskëçjerrës). Për këtë shprehet me bindje të plotë babai i ish-oficerit të arratisur të zbulimit amerikan, i cili i zbuloi gjithë botës metodat e mbledhjes së të dhënave prej shërbimeve sekrete amerikane.

"Edward Snowden do të takohet që sot me të atin. Si mund ta kufizojmë ne Lon Snowden, i cili fluturoi drejt Moskës nga SHBA-ja? "- deklaroi në një intervistë avokati i ish-agjentit të zbulimit amerikan, Anatoli Kuçerena.

Lonnie Snowden, babai i ish-agjentit të CIA-s Edward Snowden, mbërriti sot në Rusi për t'u takuar me djalin e tij.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
24
26
27
28
29
30
31