×
gazetarët, 2011
Pronari i Shtëpisë botuese “Kommersant” miliarderi Alisher Usmanov pushoi nga puna Drejtorin e Përgjithshëm të Shoqërisë së Mbyllur Aksionere “Kommersant-Holding” Andrei Galiev dhe Kryeredaktorin e revistës “Kommersant Vlast” Maksim Kovalenko.
Hetimi disponon të dhëna mbi porositësin e dyshuar të vrasjes së gazetares së botimit “Novaja Gazeta” («Новая Газета») Anna Politkovskaja, njoftoi Zëdhënësi i Komisionit Hetimor të Rusisë Vladimir Markin.
Ekspertët e OKB-së po përgatisin një raport të ri për gjendjen në Siri. Ai do të paraqitet në konsultimet me dyer të mbyllura të Këshillit të Sigurimit të OKB-së që do të zhvillohen javën e ardhshme.
Në studimin, bërë nga organizata ndërkombëtare “Komiteti për
Në Skolkovo u hap qendra e shtypit për gazetarët, që do të ndriçojnë konferencën për shtyp të Presidentit të Federatës Ruse.
Në Rusi u krijua baza e parë e të dhënave (database), në të cilën janë mbledhur të gjitha rastet e sulmeve të ndërmarra ndaj gazetarëve gjatë këtyre viteve të fundit.
Gazetarët rusë kremtojnë sot festën e tyre profesionale - Ditën e Shtypit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
28
29
30
31