×
moti, Shkurt 2012
Dy të tretat e territorit të Rusisë janë mbërthyer nga një i ftohtë anomal.
Më shumë se 11.000 banorë kanë mbetur të izoluar nga bota e jashtme për shkak të reshjeve të bollshme të dëborës dhe pirgjeve të saj që kanë bllokuar rrugët në Serbi.
Stambolli po përjeton aktualisht ngricat më të forta për 30 vitet e fundit.
Numri i viktimave të reshjeve të dendura të dëborës në veri
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Shkurt 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2012
1
3
4
5
6
7
8
9
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29