×
biznesi, 6 shtator 2013

Liderët e "G-20" mendojnë se rritja ekonomike mund të arrihet nga ndërveprimi i qeverisë, biznesit dhe sindikatave.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2013
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2013
1
3
4
5
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30