×
biznesi, Tetor 2012
Në Korenë e Jugut në vitin 2030 do të ndërtohet një "Las
Një nga biznesmenët egjiptianë më me ndikim të kohës së Hosni Mubarakut u gjobit me më shumë se 3 miliardë dollarë dhe u dënua me 7 vjet burg për pastrim parash.
Forumi i katërt i përvitshëm i investimeve "Rusia Thërret!" u hap të martën në Moskë. Forumi mbahet çdo vit që nga viti 2009.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
1
3
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30