×
biznesi, Gusht 2011
Presidenti i Rusisë Dimitri Medvediev i propozoi biznesmenëve të suksesshëm tu japin nx
Qendra Kozmike Ndërkombëtare do të krijohet në qytezën shkencore ruse t
Presidenti i Osetisë së Jugut Eduard Kokoiti shpreson për forcimin e bashkëpunimit me biznesmenët rusë dhe është i gatshëm tu japë atyre tokë me qira për 99 vjet. Për këtë ai njoftoi sot.
Në Rusi përfundoi procesi i krijimit të Agjencisë së Iniciativave Strategjike (AIS), deklaroi Kryeministri Vladimir Putin.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2011
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
13
14
15
16
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30