×
eksponate
Në Republikën Çeke është grabitur një kamion, i cili transportonte eksponatet e ekspozitës dedikuar Marilyn Monroe.
Origjina e shtetit të lashtë rus - kjo është tema e ekspozitës unikale në Muzeun Historik në Moskë, e cila do të jetë e hapur deri më 28 shkurt. Organizimi shtetëror rus daton që nga viti 862 - pikërisht nga koha e ardhjes së variagut Rjurik në fronin mbretëror në Novgorod. Ekspozita është quajtur "Shpata dhe Zlatniku" (russ. «Меч и Златник»).
Në selinë e UNESKO-s në Paris do të hapet ekspozita prezantuese "Mrekullia ruse". Në të do të demonstrohen eksponate nga Muzeu-rezervat i bashkuar i Moskës, qendrës së parë muzeale rajonale në botë, të krijuar nën drejtimin e UNESKO-s.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2018
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31