×
pensionet
Një e treta e banorëve amerikanë, që i përkasin klasës
Greva e punonjësve të sektorit shtetëror të ekonomisë do të zhvillohet ditën e enjte në Britaninë e Madhe. Grevistët protestojnë kundër planeve të qeverisë për ngrirjen e pagave dhe rishikimin e pensioneve, njofton BBC.
Rritja e jetëgjatësisë do të çojë në kolaps financiar global - në një konkluzion të tillë arritën ekspertët e FMN-së. Sistemi ekzistues i pensioneve nuk mund të përballojë dot një mbingarkesë të tillë, ndërsa vetë jetëgjatët nuk marrin pjesë në zhvillimin e ekonomisë, theksojnë ata.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2018
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31