×
financat, 25 mars 2013
SHBA-ja dhe Izraeli nënshkruan një marrëveshje të re mbi ndihmën ushtarake
Informacioni rreth Qipros ngjason shumë me buletinet e përditshme të lajmeve nga frontet e luft
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
1
2
3
5
8
9
10
11
14
15
16
17
18
23
24
30
31