×
financat, Shtator 2012
Për këtë deklaroi në një intervistë për Radiokompaninë
Fondi i zhvillimit të mjeteve aktive i Greqisë përcaktoi 40 ishuj të pabanuar, t
Kryeministri i Spanjës Mariano Rajoy deklaroi se ai nuk do të nënshkruajë paketën e ndihmës financiare, e cila ofrohet nga Bashkimi Evropian dhe kërkon shkurtime të shpenzimeve të buxhetit, në veçanti, reduktimin e pensioneve.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30