×
automobilat, 14 janar 2013
Koncerni i automobilave "Volkswagen" njoftoi një rekord shitjesh për vitin e kaluar: në total janë prodhuar më shumë se 9 milionë automjete. Për produktet e kompanisë gjermane ka patur një kërkesë mjaft të lartë në Kinë dhe SHBA.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
29
30
31