×
automobilat, Janar 2013
Kompania “Toyota” në vitin 2012 u bë përsësri prodhuesi më
Koncerni i automobilave "Volkswagen" njoftoi një rekord shitjesh për vitin e kaluar: në total janë prodhuar më shumë se 9 milionë automjete. Për produktet e kompanisë gjermane ka patur një kërkesë mjaft të lartë në Kinë dhe SHBA.
Shitjet e makinave të reja në Francë ranë deri në 1.9 milion automjete - shifra më e ulët që nga viti 1997. Këtë rezultat të vitit të kaluar e bëri publik sot Unioni i Prodhuesve të Automobilave i Francës (SHPAF).
Natën e Vitit të Ri në Francë janë djegur 1193 automobila. Kjo u njoftua nga Kreu i Ministrisë së Punëve të Brendshme të vendit, Manuel Valls.
Franca, automobilat, zjarrvënie
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
29
30
31